25-09-2012 - Model Lena

     

Na een heerlijk dagje shoppen gaat Lena Cova haar kleren thuis passen. Het roze jurkje staat haar mooi, deze trekt ze speciaal aan voor haar vriend. Dan komt haar vriend thuis. Ze is opgewonden en gaat hem pijpen. Ze is opgewonden dat ze wil gaan plassen en zich ook in haar mond laat plassen.

 

25-09-2012 - Model Zuzana

     

Zuzana is een kleine hete blonde bliksem . Ze verleidt je waar je bij staat. Ze laat je genieten van haar heerlijke lichaam. Van vingeren moet je plassen dus ze laat alles lopen.

 

25-09-2012 - Model Olivia

     

Olivia staat bekend als ze de pis koningin. Helaas is er dit keer niemand om haar dorst te stillen. Uiteindelijk besluit ze om het maar zelf te doen. Ze vingert haar zelf klaar en laat rijkelijk haar plas lopen

 

25-09-2012 - Model Renata

     

Het is een hele hete dag in de stad en Renata opent de raam in haar kamer. Ze is nog alleen maar haar vriend komt zo. Om haar zelf op te warmen steekt ze haar vinger in haar poes. En uiteindelijk arriveert haar vriend, hier heeft ze op gewacht. Renat gooit hem op bed en begint hem te likken.

 

25-09-2012 - Model Velvet

     

Weer terug van een trip is Velvet weer in haar appartement. Ze gaat op bed liggen en leest een erotisch boek. Ze wordt dusdanig opgewonden dat ze begint te vingeren. Velvet haalt een dildo te voorschijn en gaat er bovenop zitten. Op en neer gaat ze. En dan geeft ze een blowjob.

 

25-09-2012 - Model Eve

     

Kijk goed naar het naakte lichaam van Eve. Na hete sex is het tijd om te relaxen. Relaxen betekent voor Eve een golden shower. Het is Eve die begint met plassen, er stroomt veel plas uit haar lichaam. Dan wil ze dat er op haar geplast gaat worden, ze opent haar mond.

 

25-09-2012 - Model Tera

     

Hier is Tera weer, ze poseert in diverse piepkleine outfits voor je. Je kan haar kont en poes in zijn geheel zien. Tera heeft een heerlijke lach. Ze wil ook een golden shower krijgen. Ze krijgt de plas in haar mond en gezicht. Dan begint zij ook te plassen.

 

25-09-2012 - Model Janet

     

Janet is een hete blondine met een welgevormd weelderig lichaam. Ze heeft een kogelronde kont en stevige benen. Van al dat poseren krijgt ze zin om te plassen. Ze opent haar benen zodat je goed kan zien hoe de plas eruit komt. De plas stroomt eruit, en dan is het haar beurt om beplast te worden. Verscheidene keren wordt ze in haar gezicht geplast, de plas stroomt over haar hele lichaam.

 

25-09-2012 - Model Briana

     

Briana schrijft in haar dagboek en ze drinkt wat wijn. Ze drinkt teveel wijn en raakt aangeschoten. Dit maakt haar wild en windt haar op. Ze begint te vingeren, haar poes is behoorlijk nat geworden. Briana heeft een mooi slank lichaam en een strakke kont.

 

25-09-2012 - Model petra

     

Na het zwemmen gaat Petra naar boven om even uit te rusten. Ze trekt haar kleren uit en is geheel naakt. Ze streelt haar lichaam zonder enige vorm van remmingen. Ze verbergt niets dus je kan alles zien. Dan gaat ze naar de douche om te plassen...